Despre mine

Cine sunt?

Salut! Eu sunt Magda, chef-ul tău virtual și ghid în jungla meal planning-ului. Știi senzația aia când te uiți în frigider și simți că ai putea compune o simfonie mai ușor decât să găsești ceva de mâncare? Ei bine, sunt aici să transformăm acea simfonie a incertitudinii într-un hit!

Am început odyseaa mea culinară în propria bucătarie. Între o întâlnire pe Zoom și o fugă la sală, m-am trezit visând la mese sănătoase care să nu necesite un masterat în arta culinară sau un contract cu un chef celebru. Da, chiar și un om simplu ca mine, care NU adoarme cu o carte de bucate sub pernă, a ajuns să suspine după libertatea de a nu mai găti non-stop.

De ce să te abonezi?

Acum, dacă și tu te simți copleșit/ă de gândul celor 1095 de mese - cine, prânzuri și mic dejunuri - pe care "TREBUIE" să le alegi, pregătești și gătești anual, nu ești pe cont propriu. Știu cum sfârșește adesea această dramă culinară și nu sunt aici să te judec – been there, done that! Se termină cu săritul peste mese, cu aventuri neinspirate din lumea fast-food-ului sau transformând gustările în felul principal.

Să o spunem pe aia dreaptă: perspectiva de a jongla cu tigăile în fiecare seară începe să semene cu o încercare demnă de zeii Olimpului. Dar, stai liniștit/ă, am să îți ofer oaza de calm în haos: un abonament magic la un serviciu online care să țină la distanță haosul culinar.

Impactul dorit

Visez la o lume unde să te așezi la masă cu zâmbetul pe buze, nu cu fruntea încruntată. Unde fiecare furculiță de mâncare e o mică victorie asupra haosului cotidian. În universul nostru, meal plan-ul nu e doar despre mâncare; e despre a trăi frumos, simplu și sănătos.

Așadar, ce zici? Te invit să te alături comunității The Meal Plan, unde timpul tău liber e sfânt, risipa alimentară e un mit, iar sănătatea ta e pe primul loc. 


Vrei să mă întrebi ceva?

Scrie-mi la ...